DHF

Dance Health Finland ry

dhf@dhf.fi

Puheenjohtaja Laura Nuutinen, puh. 040-529 7007


Tanssilääketieteen päivä 2020 hinta:

Jäsenet: 149€

Ei-jäsenet: 199€

Opiskelijat: 99€ (vaatii DHF:n jäsenyyden).

Voit hakea DHF:n jäsenyyttä ilmoittautumisen yhteydessä täyttämällä jäsenhakemuksen. Saat laskun jäsenmaksusta sähköpostiisi. Huomioithan, että jäsenyys on jatkuva.


Huomio! Jos olet ilmoittautunut yhdistyksen juhlaseminaariin 13.-14.11., niin ota yhteyttä dhf@dhf.fi ilmoittautumisesi siirtämiseksi/korvaamiseksi!


Tietosuoja:

Ilmoittautumalla seminaariin annat luvan henkilötietojesi keräämiseen ja käyttämiseen palveluiden toimittamiseen ja ilmoittautumistasi koskeviin asioihin. Mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojastamme, olethan yhteyksissä sähköpostitse osoitteeseen dhf@dhf.fi.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen seminaariin voidaan peruuttaa ilman kustannuksia kirjallisesti viimeistään 30.9.2020. Ilmoitus peruutuksesta on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen dhf@dhf.fi. Edellä mainitun aikarajan jälkeen tehdyt ilmoitusta seminaarista pois jäämisestä oikeutaa Dance Health Finlandin pidättämään perityn seminaarimaksun kokonaisuudessaan. Maksu palautetaan aikarajan jälkeen ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Jos ilmoittautunut on estynyt osallistumasta, hän voi siirtää osallistumisoikeutensa toiselle henkilölle. Jos koronan vuoksi asetetaan kokoontumisrajoituksia, seminaari järjestetään kokonaan verkossa. Mikäli tapahtuma joudutaan kokonaan perumaan, osallistumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen)