DHF

Dance Health Finland ry

dhf@dhf.fi

Puheenjohtaja Johanna Osmala, puh. 050-3475064


Esiintyvien taiteilijoiden terveydenhuollon ammattilaiset

Dance Health Finlandin ylläpitämän rekisterin tarkoituksena on auttaa tanssijoita, sirkuslaisia ja muita taitolajien harrastajia ja ammattilaisia löytämään alojen erityisvaatimukset tuntevia lääketieteen ammattilaisia sekä muita esiintyvän taiteilijan kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia tahoja.

Rekisteriin hakeminen:

Rekisteriin haetaan täyttämällä oheinen kaavake. Hakijan tulee olla Dance Health Finland ry:n jäsen. Hallitus käsittelee hakemukset ja lisää tiedot rekisteriin, joka löytyy näiltä DHF:n internetsivuilta. Rekisteri on vapaasti käytettävissä. Dance Health Finland ry pidättää oikeuden muutoksiin rekisterissä.

Hakija on itse vastuussa tietojensa oikeellisuudesta ja niiden ajan mukaisesta päivittämisestä sekä vastaa tietojen virheellisyydestä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista. DHF on oikeutettu tarkastamaan hakijan antamien tietojen oikeellisuuden sekä mahdollisten väärinkäytösten ilmetessä poistamaan henkilön/tahon rekisteristä.

Täytä lomake tästä.

Rekisterin käyttäjälle:

Löydät rekisteristä kaikki DHF:n hyväksymät esiintyvien taiteilijoiden terveydenhuollon parissa työskentelevät tahot. Ammattilaiset ja asiantuntijat on listattu kaupungeittain.

Listaus ammattilaisista: Esiintyvän taiteilijan terveydenhuollon ammattilaiset