Jäsenedut

Dance Health Finland ry:n jäsenet ovat oikeutettuja mukaviin alennuksiin seuraavilta yhteistyökumppaneiltamme!  

10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista Piruetti & Ballerina shopin myymälöissä Helsingissä (Yrjönkatu 31, Forum), Tampereella (Itsenäisyydenkatu 17) ja Turussa (Eerikinkatu 9) ja verkkokaupassa! Suuremmista ryhmätilauksista laskemme tarjouksen aina tapauskohtaisesti.

Tarjous on voimassa alekoodilla niin myymälöissämme kuin verkkokaupassa asioidessa sekä myynti@piruetti.fi kautta jätetyissä tilauksissa. Jäsenet saavat alekoodin sähköpostitse DHF:n jäsenkirjeessä.


20% alennus kaikista julkaisuista kirjoista VK-Kustannuksen verkkokaupasta

Jäsenet saavat alekoodin sähköpostitse DHF:n jäsenkirjeessä. 

10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista Footlightin myymälässä (Yrjönkatu 25, 00100 Helsinki) sekä verkkokaupassa!

Alennus on käytettävissäsi alekoodilla sekä verkkokaupassa ja myymälässä! Jäsenet saavat alekoodin sähköpostitse DHF:n  jäsenkirjeessä.


10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista Dance Makers -myymälässämme Aleksis Kiven katu 32-34 , 00510 Helsinki. 10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista Ballerina ja liikunta -myymälässä (Hämeenkatu 29, 33200 Tampere) sekä verkkokaupassa!

Alennus on käytettävissäsi alekoodilla sekä verkkokaupassa ja myymälässä! Jäsenet saavat alekoodin sähköpostitse DHF:n  jäsenkirjeessä. 

Jos et ole saanut viimeisintä jäsenkirjettä alekoodeineen, ole yhteydessä meihin dhf@dhf.fi, niin tarkistamme, että olet postituslistalla.