Juhlagaala 

Dance for Life

Su 14.11.2020 klo 15 | Aleksanterin teatteri, Helsinki

Kuva: Tuuli Pursainen

Dance For Life juhlistaa elämän eri sävyjä, luomisvimmaa ja tanssia, joka kuuluu meille kaikille. Gaala on myös päätös Dance Health Finland -yhdistyksen 20-vuotisjuhlalle.

Tanssi uhmaa vanhaa ja luo uutta. Se muodostaa kanavia ajattelulle ja toiminnalle, muuttaa tapoja olla ja elää. Dance For Life -gaalassa esillä ovat monenlaiset taiteen keinot, näkemykset ja ihmiset.

Upeiden esiintyjien joukossa nähdään muun muassa yksi Euroopan tunnetuimpiin nykytanssiryhmiin lukeutuva Tero Saarinen Company duetolla, jonka esittävät tanssijat Natasha Lommi ja Pekka Louhio, tanssia ja akrobatiaa saumattomasti teoksissaan yhdistelevät Saku Mäkelä ja Riia Kivimäki, liikkeellisiä ääriajoja tutkiva Kinetic Orchestra, Dans för Parkinson -ryhmä Tukholmasta, Minna Tervamäki ja Anni Jokimies sekä Balettioppilaitos.

Ohjelmisto päivittyy elokuun aikana.


Tapahtuman tiedot:

Su 14.11.2021 klo 15 | Aleksanterin teatteri

Osoite: Bulevardi 23-27, 00180 Helsinki.

Kesto: n. 90 min, ei väliaikaa

Tapahtuma facebookissa


Lipunmyynti  

Liput 2.8.2021 alkaen Lippu.fi tai Aleksanterin teatterin kautta: 45€ peruslippu / 35€ DHF:n jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät sekä DHF:n juhlaseminaarin osallistujille seminaariin ilmoittautumisen yhteydessä. 

Saavutettavuus: Katsomossa on 3 pyörätuolipaikkaa kevyille pyörätuoleille (max. leveys 74cm). Jos olet saapumassa pyörätuolilla, ota ennen varausta yhteys teatteriin (puh. (09) 676 980).


Tuotanto: Dance Health Finland Ry, Art Fysio Oy.

Tapahtumakuva: Tuuli Pursiainen (Instagram: @tuulip)

Lisätiedot ja kysymykset: dhf@dhf.fi