Save the date! Kohti kehorauhaa su 21.4.2024 | Helsinki & zoom

26.02.2024

Kohti kehorauhaa on koulutuspäivä sinulle, joka työskentelet kehollisuuden kanssa ja haluat käytännön työkaluja siihen, miten toimia kehorauhaa kunnioittaen.


Millaista muutosta tarvitaan, jotta kehorauha toteutuu esittävien taiteiden parissa? Miten puhua kehoista ja käyttää kosketusta turvallisesti ja rakentavasti, jottei epävarmuuden vuoksi päädytä luomaan kehoista tabu-aihetta? Miten rakentaa ja vaalia toimintaympäristöä, jossa jokainen voi kokea olevansa tervetullut ja arvokas niin yksilönä kuin osana yhteisöään sellaisena kuin on?

Kohti kehorauhaa meitä johdattelevat Sonya Lindfors (koreografi ja taiteellinen johtaja), Katri Mikkilä (Syömishäiriöliiton asiantuntija, ravitsemusterapeutti (TtM) ja fysioterapeutti) sekä Paula Thesleff (urheilupsykologi (sert.), psyykkisen suorituskyvyn asiantuntija ja kouluttaja (PsM, LitM)). Päivän aikana herätellään tarkastelemaan puhetta, toimintaa ja ympäristöä kehorauhan toteutumisen näkökulmasta ja ravistellaan juurtuneita tapoja toimia. Päivän tavoitteena on antaa konkreettisia työkaluja siihen, miten toimia kehollisella alalla kehorauhaa puolustaen. 

Tarkemmat tiedot päivitetään pian!

Sonya Lindfors (kuva: Tuukka Ervasti), Katri Mikkilä (kuva: Johanna Stauffer) ja Paula Thesleff (kuva: Ivan Happonen).